Kalmárné Hollósi Erika

KURÁTOR

Az első videós TED élmények után egy TEDxDebrecen személyes tapasztalás tette fel az i-re a pontot, és tett “függővé”. Aztán amikor elkezdtük az első TEDxGyőr szervezését és összeállt a szervezőcsapat, a cél mellett az út legalább olyan fontos lett – együtt gondolkodtunk, ötleteltünk, és ami a legfontosabb: jól éreztük, jól érezzük magunkat egymás társaságában. Mindenkinek szüksége van motivációra a mindennapokban, családjában, munkakörnyezetében, és szükségünk van előremutató gondolatokra és pozitív inspirációkra ahhoz, hogy töltekezzünk és fejlődjünk. Agrármérnökként a természettudományok, közgazdászként a társadalomtudományok érdekelnek, két tinédzser édesanyjaként a technikai vívmányok varázsolnak el és késztetnek folyamatos tanulásra.
Üzenetem: Adj, gondoskodj, és elégedett leszel!

Lósz József

KURÁTOR

Tanárként mindig is szerettem a pedagógiában, pszichológiában és logikában rejlő kihívásokat. Mégis a vállalkozói szellemiség győzött: az elmúlt 20 évben az innováció, technológia-transzfer került az életem középpontjába. Körülbelül 3 éve lettem TED rajongó, azóta folyamatosan nyomon követem a TED történeteket.

Kedvenceim a mesterséges intelligencia témakörével foglalkozó előadások.

Dőry Tibor

Egyetemi oktatóként, kutatóként, menedzserként, mentorként és tanácsadóként, valamint három lány édesapjaként folyamatosan az innováción, innovációs folyamatok támogatásán és erősítésén munkálkodom. Gépészmérnökként végeztem az egyetemen, doktori fokozatot regionális gazdaságtan területén szereztem és elsősorban az innovációmenedzsment területén végzek oktatói munkát. Szeretek diákokkal foglalkozni és velük együtt gondolkodni többek között azon, hogy egy ígéretes ötletből hogyan lehet új vállalkozást létrehozni. Az innováció kutatása és az innováció menedzsment témakörének oktatása, a tudásmenedzsment és vállalkozói ismeretek átadása azok a területek, amelyek inspirálnak és további ismeretszerzésre ösztönöznek. Szeretek zenét hallgatni, olvasni, utazni, tehetséges emberekkel beszélgetni.

Mottóm: A szerencse nem más, mint a felkészültség találkozása a lehetőséggel.

Horváth Szabina

marketing

Hatalmas büszkeséggel tölt el, hogy az első győri TEDx Szervezőbizottságának tagja lehetek. Hiszek az élethosszig tartó tanulás fontosságában és abban is, hogy nyitottnak kell lennünk a világ újdonságai felé.
Egy olyan esemény létrehozásán dolgozunk Győrben, ami előremutató, inspiratív és új utakat nyithat meg.
Reméljük, hogy lesz még lehetőségünk a jövőben is TEDx-et szervezni!

Nagy Zoltán

Infoartnet Kft. (alapító, tulajdonos, grafikus és érdeklődő, tanuló marketinges)

Minden ember a saját sikerének kovácsa. Ma az élethosszig való tanulás fontosabb, mint valaha. Aki nem hajlandó időt szánni tudásának gyarapítására, könyörtelenül lemarad és kimarad a következő nagy technológiai és társadalmi fejlődésből. A TED számomra fogalom, a tudásmegosztás csúcsa. Nem láttam még ehhez hasonló előadássorozatot, ami ilyen nagy hatással lett volna az emberek gondolkodására.

Fantasztikus gondolatnak tartottam, hogy végre Győr is részese lehet a TEDx sorozatnak ezért mindenképpen fontosnak véltem, hogy segítsem a szervezők munkáját a magam eszközeivel. Örülök, hogy részese lehetek a TEDxGyőrnek.

Szabó Krisztián

pioneer

Nagyon nagy álmom volt, hogy Győrbe is eljusson a TEDx légkör.
Szeretném, hogy a győri emberek is megtapasztalhassák az igazán inspiráló előadások világát.
Ezeket nem szabad egy palackban lezárva tartani…, ezeket felszínre kell hozni…, ezeket meg kell hallgatni…, ezeket tovább kell adni…, ezek viszik előrébb a világot.

Tiszta szívvel bízom benne, hogy az esemény után, minden résztvevő inspirált állapotban meséli majd tovább az itt kapott élményeit.

Mottóm: “Legyen Győrben Startup Élet!!!”

Háttér: A győri Startup közösség úttörője + https://www.linkedin.com/in/szabokrisz/

Mandl-Tóth Petra

koordinátor

Mivel az amerikai TED videók teljesen magával ragadtak, nyomon követtem az eseménysorozat magyarországi terjedését az előadók videóin keresztül. Mikor megtudtam, hogy városunk is hamarosan büszkélkedhet a TEDX-el, örömmel csatlakoztam a szervezőkhöz. Minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy ez a rendezvény eseménysorozattá válhasson Győrben, minél több előadót és témát mutassunk be a közönségnek. Biztos vagyok benne, hogy hatalmas élménnyel gazdagodunk mindannyian.

2018. szeptember 15. – SAVE THE DATE

Tüske Tamás

startupper

Amióta az eszemet tudom TED-es videókat nézek és inspirálódok az előadásokból. Nagy álmom volt egy TEDx rendezvényt megvalósítani Győrben és ez az álom szeptember 15-én valóra fog válni. Egy nagyszerű csapat hónapokon keresztül dolgozik azon, hogy a TEDxGyőr túlszárnyalja a hozzáfűzött elvárásokat.
A TeDxGyőrön olyan emberek lesznek, akik vállalják a kihívásokat és felismerik a lehetőségeiket. Egy város életében vannak fontos pillanatok és én úgy gondolom, hogy egy TEDx megvalósítása is az hiszen lehet, hogy itt fog megszületni egy ötlet vagy egy gondolat, mely sok ember életét jobbá teheti.
Mottóm: „Nem számít, hogy mások mit mondanak, a szavak és az eszmék meg tudják változtatni a világot.”

Háttér: ViddL üzletfejlesztő, Startup Győr alapító
https://www.linkedin.com/in/tamastuske/